Къртене на плочки



Налага ви се да правите ремонт в банята? 


Това е решение, което не се взема лесно. 
Всички знаем, че банята е едно от най-важните помещения в къщата. Наред с това ремонта на банята е свързан с много разходи. Започването на ремонт в банята е и надпревара с времето. Никой не иска да е дълго време лишен от удобствата на собсвена баня. Е, освен ако нямате 2 или 3.

Но преди да тръгнете да избирате плочки, душ батерия и дизайнерски мебели имате един важен въпрос на който трябва да намерите отговор – къртенето на плочкив банята. Кой ще изкърти старите плочки? И какво ще правите с отпадъците после, дали фирмата която сте наели ще се ангажира да извози отпадъците?

Има много фирми и майстори, които с удоволствие ще ви дадат оферта за лепене на нови плочки. Но къртенето на плочки е друг въпрос. Всички бягат от мръсотията, праха, трудностите по изнасяне на откъртените плочки. Ние от Stroizonе ви предлагаме нашите услуги в тази тежка задача. Разполагаме с опитни специалити и професионално оборудване. Имаме грижата да изкъртим, изчистим и извозим строителните отпадъци на обозначените за целта места в София и страната.


Ние ще ви спестим време, грижи и усилия. 
Потърсете ни на office@stroizone.com

Comments

Popular posts from this blog